Certificari ISO cu minim de efort la cele mai accesibile preturi din Romania.

Intotdeauna am crezut ca certificarile ISO sunt doar pentru companiile mari, corporatii. Am incetat sa mai cred asta cand am obtinut propriul nostru certificat ISO, la un pret accesibil si cu minim de efort.

– Mares Ionut @ Pestcontrol Bucuresti

Misiunea noastra:

Suntem o organizatie ce se adreseaza companiilor private sau institutiilor publice ce sunt in cautarea unui partener serios si capabil in vederea obtinerii certificatelor de conformitate ISO. Certificarea ISO a devenit o realitate in viata economica din zilele noastre, astfel ca, pentru alinierea la metodele de lucru cotidiene companiile noi sau cele vechi sunt nevoite sa-si implementeze sau actualizeze, dupa caz, un sistem de management eficient capabil sa faca fata provocarilor din piata de business actuala.

Misiunea noastra este ca organizatia dvs sa obtina certificarea conformitatii la unul din standardele internationale (ISO 9001, ISO 14001, etc) cu un efort minim si intr-un orizont de timp cat mai scurt. Certificarile obtinute vor fi recunoscute atat in plan national cat si in plan international, in Europa si nu numai. Certificarea conformitatii va confera accesul la licitatiile publice, conform noii legi a achizitiilor publice, cat si la un portofoliu extins de clienti datorita recunoasterii calitatii serviciilor oferite.

Ne dorim sa va oferim un serviciu complet care presupune documentarea sistemului in conformitate cu structurra organizatiei dvs, implementarea corecta si functionala a sistemului de management astfel incat aceste sa functioneza corect si coerent si nu in ultimul rand certificarea. Certificarea sistemului reprezinta o dovada a faptului ca organizatia dvs functioneaza dupa un sistem de management adecvat standardelor internationale de referinta si incununeaza celelalte activitati de consultanta si implementare.

Certificare iso rapida, obtinuta in cel mai scurt timp.

Certificare iso ieftina, obtinuta la cel mai bun pret.

Certificare iso fara efort, implicarea clientului minima.

Certificare iso rapida si ieftina oriunde in Romania.

De ce sa ne alegeti?

Acreditare

Va oferim un serviciu care se finalizeaza prin obtinerea unui certificat acreditat cu recunoastere internationala.

Factor de crestere

Obtinurea unui certificat iso recunoscut international ofera greutate brandului dvs.

Accesibil

Consideram ca in momentul de fata oferim cel mai accesibil program de certificare ISO de pe piata din Romania, care respecta reglementarile in vigoare.

Factor de crestere

de ce sa platiti mai mult si cu pana la 80% in alta parte cand puteti obtine aceeasi certificare cu costuri mult mai mici.

Sigur

Oferim un serviciu sigur pentru licitatii avand in vedere ultimele modificari ale legii 98/2016 (Legea achizitiilor publice) care cere ofertantilor demonstrare implementarii unui sistem de management printr-un certificat acreditat.

Factor de crestere

Acces nerestrictionat la procedurile de achizitie publica din SICAP.

Prompti

Pornim intreg procesul de obtinere a certificatului din ziua semnarii contractului pentru a fi 100% siguri ca nu va intarziem cu termenul de obtinere a certificatului.

Factor de crestere

Colaborand cu noi sigur veti obtine certificarea iso intotdeauna inaintea competitorilor dvs.

Suna