ISO 14001:2004

ISO 14001:2004 – Certificat accesibil | Recunoastere Internationala

Intotdeauna am crezut ca certificarile ISO 14001:2004 sunt doar pentru companiile mari, corporatii. Am incetat sa mai cred asta cand am obtinut propriul nostru certificat ISO, la un pret accesibil si cu minim de efort.

– Mares Ionut @ Pestcontrol Bucuresti

ISO 14001:2004 – Certificat Acreditat | Certificare Rapida si Accesibila

ISO 14001:2004 – Sistem de management de mediu | Sigur, Rapid si Ieftin.

ISO 14001:2004 nu specifica nivelurile de performanta de mediu. Daca aceste niveluri de performanta de mediu ar fi specificate, ele ar trebui sa se refere la fiecare domeniu de activitate si acest lucru ar necesita cate un standard referitor la Sisteme de Management de Mediu pentru fiecare domeniu de activitate (pentru fiecare tip de afacere). Insa, nu aceasta este intentia.

Scopul standardului ISO 14001:2004 este de a oferi un cadru specific pentru o abordare strategica a politicii de mediu ale organizatiei, a planurilor si actiunilor sale. ISO 14001:2004 da cerintele generale pentru un Sistem de Management de Mediu. Ideea de baza este ca, indiferent de activitatea organizatiei, cerintele pentru un SMM eficient sunt aceleasi. Aceasta are ca efect stabilirea de catre organizatie / companie a unui document de referinta pentru a comunica toate problemele de management de mediu clientilor, oragnizatiilor de reglementare, organizatiilor publice si altor parti interesate

Cum poate ISO 14001:2004 sa aduca beneficii afacerii dvs. ?

Abordarea sistematica a standardului ISO 14001:2004 cere organizatiei sa acorde o atentie deosedita tuturor zonelor in care activitatile sale au un impact asupra mediului. Si acest fapt poate conduce la beneficii, cum ar fi urmatoarele:

 • reducerea costurilor de gestionare a deseurilor
 • economii ale consumului de energie si de materiale
 • costuri mai mici de distributie
 • imbunatatirea imaginii organizatiei / companiei in fata organelor si organizatiilor legale, a clientilor si a organizatiilor publice
 • cadru necesar pentru imbunatatirea continua a performantelor de mediu
 • asigura accesul la licitatii (din ce in ce mai multi organizatori de licitatii impun ca o conditie de selectie existenta unui Sistem de Management Mediu certificat)

Sistemele de management de mediu conforme cu standardul ISO 14001 au o abordare sistemica, dinamica, pe principiul imbunatatirii continue. Ele presupun in primul rand identificarea cauzelor, interventia asupra acestora astfel incat efectele negative asupra mediului sa fie stopate sau cel putin diminuate. Atat managementul calitatii conform standardului ISO 9001 cat si managementul mediului conform standardului ISO 14001 sunt structurate pe conceptul evolutiv al imbunatatirii continue.

ISO 14001 – Avantaje 4Consulting

 • Experienta (peste 80 de ani de experienta cumulata a echipei)
 • Profesionalism (Auditori certificati IRCA)
 • Proptitudine (14 zile timpul mediu de obtinere a certificatului)
 • Flexibili (Ne adaptam permanent nevoilor dvs)
 • Accesibili (Probabil cel mai bun pret din piata)

4Consulting – 4Avantaje:

Certificare iso rapida, obtinuta in cel mai scurt timp.

Certificare iso ieftina, obtinuta la cel mai bun pret.

Certificare iso fara efort, implicarea clientului minima.

Certificare iso rapida si ieftina oriunde in Romania.

De ce sa ne alegeti?

Acreditare

Va oferim un serviciu care se finalizeaza prin obtinerea unui certificat acreditat cu recunoastere internationala.

Factor de crestere

Obtinurea unui certificat iso recunoscut international ofera greutate brandului dvs.

Accesibil

Consideram ca in momentul de fata oferim cel mai accesibil program de certificare ISO de pe piata din Romania, care respecta reglementarile in vigoare.

Factor de crestere

de ce sa platiti mai mult si cu pana la 80% in alta parte cand puteti obtine aceeasi certificare cu costuri mult mai mici.

Sigur

Oferim un serviciu sigur pentru licitatii avand in vedere ultimele modificari ale legii 98/2016 (Legea achizitiilor publice) care cere ofertantilor demonstrare implementarii unui sistem de management printr-un certificat acreditat.

Factor de crestere

Acces nerestrictionat la procedurile de achizitie publica din SICAP.

Prompti

Pornim intreg procesul de obtinere a certificatului din ziua semnarii contractului pentru a fi 100% siguri ca nu va intarziem cu termenul de obtinere a certificatului.

Factor de crestere

Colaborand cu noi sigur veti obtine certificarea iso intotdeauna inaintea competitorilor dvs.

Suna