ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 – Certificat accesibil | Recunoastere Internationala

Intotdeauna am crezut ca certificarile ISO 9001:2015 sunt doar pentru companiile mari, corporatii. Am incetat sa mai cred asta cand am obtinut propriul nostru certificat ISO, la un pret accesibil si cu minim de efort.

– Mares Ionut @ Pestcontrol Bucuresti

ISO 9001:2015 – Certificat Acreditat | Certificare Rapida si Accesibila

ISO 9001- Sistem de management al calitatii | Sigur, Rapid si Ieftin.

 ISO 9001 este un standard international,  dezvoltat de Organizatia Internationala de Standardizare, care traseaza niste reguli ce trebuie indeplinite de sistemul de management al unei organizatii in asa fel incat sa indeplineasca toate cerintele in ceea ce priveste calitatea serviciilor. Respectarea cerintelor asigura dezvoltarea afacerii intr-un mod cursiv si multumirea clientilor. 

De ce este ISO 9001 revizuit?

Fiecare standard este evaluat o data la 5 ani, pentru a verifica daca sunt necesare actualizari in conformitate cu cerintele economice si tehnologice ale pietei. Editia ISO 9001:2015, ia in considerare avantul tehnologic din ultima vreme, diversitatea activitatilor de pe piata si comertul global.

ISO 9001:2015  trebuie:

 • sa ofere un set de cerinte de calitate pentru urmatorii 10 ani,
 • sa tina cont de schimbarile aparute in practicile sistemelor de management, precum si de evolutia tehnologica de pe piata,
 • sa ramana un standard de calitate generic, aplicabil pentru toate tipurile de organizatii si activitati, inclusiv pentru cele noi, aparute de la ultima editie,
 • sa mentina concentrarea pe eficienta procesului de management si pe capacitatea de a genera Calitate,

Ce schimbari aduce ISO 9001:2015 ?


Printre cele mai importante schimbari am putea enumera:

 • folosirea termenilor de “bunuri si servicii” in loc de “produs”,
 • formularea “furnizare externa de bunuri si servicii”, inlocuieste termeni ca aprovizionare si externalizare,
 • in loc de 8 principii, vor fi doar 7, “Abordarea managementului ca sistem”, va fi eliminat, pentru ca acesta este deja integrat,
 • formularea “imbunatatire continua” va fi inlocuita cu “imbunatatire”,
 • principiul, referitor la “Relatiile reciproc avantajoase cu furnizorii” va deveni “Managementul relatiilor”: “Pentru un succes durabil, organizatiile isi gestioneaza relatiile lor cu partile interesate, cum ar fi furnizorii”.
 • Specificatii referitoare la riscuri, identificarea riscurilor dar a si oportunitatilor, planificarea si aplicarea actiunilor de abordare a riscurilor si oportunitatilor identificate. Modificarile referitoare la abordarea riscurilor, inlocuiesc actiunile preventive din actuala editie a standardului,
 • O alta schimbare majora este legata de structura generala a standardului, care va cuprinde zece capitole, fata de opt in versiunea actuala a ISO 9001:2008. Cele zece capitole: Scop; Referinte Normative; Termeni si definitii; Contextul Organizatiei; Leadership; Planificare; Suport; Operare; Evaluarea performantei; Imbunatatire.
 • O sectiune cheie modificata in ISO 9001:2015 se refera la extinderea domeniului de aplicare a managementului calitatii pentru a lua in considerare “contextul organizatiei” (cum ar fi, impactul social).

Ce inseamna ISO 9001:2015 pentru organizatia mea?

Acum, cand ISO 9001:2015 a fost publicat, organizatia ta poate incepe planificarea procesului de tranzitie la noul standard.
Toate organizatiile certificate au termen ca, pana la Septembrie 2018, sa finalizeze procesul de evaluare a tranzitiei.

4Consulting – 4Avantaje:

Certificare iso rapida, obtinuta in cel mai scurt timp.

Certificare iso ieftina, obtinuta la cel mai bun pret.

Certificare iso fara efort, implicarea clientului minima.

Certificare iso rapida si ieftina oriunde in Romania.

De ce sa ne alegeti?

Acreditare

Va oferim un serviciu care se finalizeaza prin obtinerea unui certificat acreditat cu recunoastere internationala.

Factor de crestere

Obtinurea unui certificat iso recunoscut international ofera greutate brandului dvs.

Accesibil

Consideram ca in momentul de fata oferim cel mai accesibil program de certificare ISO de pe piata din Romania, care respecta reglementarile in vigoare.

Factor de crestere

de ce sa platiti mai mult si cu pana la 80% in alta parte cand puteti obtine aceeasi certificare cu costuri mult mai mici.

Sigur

Oferim un serviciu sigur pentru licitatii avand in vedere ultimele modificari ale legii 98/2016 (Legea achizitiilor publice) care cere ofertantilor demonstrare implementarii unui sistem de management printr-un certificat acreditat.

Factor de crestere

Acces nerestrictionat la procedurile de achizitie publica din SICAP.

Prompti

Pornim intreg procesul de obtinere a certificatului din ziua semnarii contractului pentru a fi 100% siguri ca nu va intarziem cu termenul de obtinere a certificatului.

Factor de crestere

Colaborand cu noi sigur veti obtine certificarea iso intotdeauna inaintea competitorilor dvs.

Suna